Forside Klubben Aktiviteter Set & sket Links Kontakt
LEKTIONSPLANER
ØKONOMI
MAILINGLISTE
DYK LOG
CMAS*
CMAS**
CMAS***

Uddannelsen i Amfora

Ud over at arrangere spændende dykkerture, er en af klubbens hovedaktiviteter uddannelsen af nye dykkere. I Amfora uddanner vi efter CMAS. CMAS uddannelsen starter normalt i efteråret og strækker sig frem til maj måned. I forbindelse med opstarten på uddannelsen arrangeres der en introduktionsaften hvor nye medlemmer (elever) får en gennemgang af uddannelsesforløbet. Her informeres om de krav der stilles for at kunne komme i gang, hvad det koster og det er muligt at komme på et prøvedyk i svømmehallen sammen med en erfaren dykker.

Det forskellige udstyr og deres funktioner vises, og der vil være en gennemgang af de aktiviteter som Amfora tilbyder sine medlemmer.

Du kan låne dykkerflaske og blybælte i klubben i uddannelsesperioden. Alt andet udstyr skal du selv sørge for; inklusiv lærebøger m.v. til teori. Amfora har lavet en aftale med en dykkerforretning, hvor du  kan leje dit udstyr i uddannelsesperioden.

Ved tilmelding til CMAS kurset får du udleveret en tidsplan for hele kurset, med samtlige lektioner både i svømmehal, udendørs samt teorilektioner i klubbens lokaler. Teori og svømmehalslektioner foregår samme dag.

For at blive optaget på vores CMAS kurser skal du være aktivt medlem af klubben. Du skal kunne svømme min. 500 meter i et stræk og være i rimelig fysisk form og ikke lide af klaustrofobi. Uddannelsen kræver en lægeundersøgelse/-erklæring. For priser m.m. se venligst under Økonomi.

Vi uddanner både til CMAS*, CMAS** og CMAS*** niveau. Yderligere uddanner vi også til Basic Nitrox.

Har du lyst og talent er det muligt at komme videre med en dykkerleder (Divemaster) eller instruktøruddannelse. Kurser af den karakter betales af klubben, såfremt indstillingen kommer fra bestyrelsen (jvf. klubbens vedtægter).